| 

 

 

VILLIVADELMA -synttärikutsut
Lastenkutsut helposti ja edullisesti! Hintaan kuuluu herkkupöytä koristuksineen ja ilmapalloineen sekä taukotuvan käyttö puolentoista tunnin ajan myymälän aukioloaikojen ulkopuolella. Vanhemmille tarjoamme kahvit ja private shopping -hetken lasten temmeltäessä leikkipaikalla. 

Hinta 80e /6lasta, 100e /9lasta ja 120e /12lasta

(Hinnat sisältävät alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse. Mahdollisuus myös ohjelmaan lisähinnasta.

 

 

OHJELMAA synttärikutsuille
Täydennä VilliVadelma -kutsuja ohjelmallisella sisällöllä. Leikkikerttu eli lasten leikittäjä ja vastuun vetäjä huolehtii iloisesta tunnelmasta koko juhlien ajan. Vaativampiin toiveisiin räätälöimme myös erilaisia teemoja lapsen toiveiden mukaisesti. Teemana voi olla vaikkapa ninjojen harjoitusleiri, prinsessojen mehuhetki, hirviöiden hullu koulu, vauhdikas discoilta tai eläinystävän peuhujuhlat. Esim. Kotkassa järjestämme kutsuja myös Maretariumin tunnelmallisessa miljöössä, seikkaillen kalamaailmassa.

Hinta 80e / Leikkikerttu. Kysy tarjous teeman toteuttamisesta (alk. 50e).

(Hinta sisältää alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

 

 

TILAVUOKRAUS perhejuhliin ja muihin kokoontumisiin
Voit vuokrata tilan omiin tarpeisiin myymälän aukioloaikojen ulkopuolelta. Käytössäsi on tarhan kahvio, leikkipuutarha, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus ja jääkaappi 2h ajan, hoidamme myös loppusiivouksen (ei sis.astioita). Vuokraamme tilaa myös yhdistyksille, seuroille ja yrityksille. Kysy lisää omasta Vadelmatarhastasi!

Hinta 60e/2h (Hinta sisältää alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

 

 

BABYSHOWER -kutsut ystävälle
Yllätä ystävä ja järjestä tulevalle äidille ihana hemmottelu- ja shoppailuhetki tarhalla. Pakettiin kuuluu herkuttelua kauniisti katetusta juhlapöydästä, ohjelmaa tulevan äidin iloksi ja private shopping -aikaa 2h verran parhaassa seurassa! Ohjelma räätälöidään toiveiden mukaan. Kysy lisää vaihtoehdoista tarhureilta!

Hinta alk. 120e/2h (Hinta sisältää alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

 

 

 

LASTENKUTSUT JA MUUT PERHEJUHLAT

Saman vadelmaisen katon alla.

 

Vadelmatarhan kutsut ovat äidin pelastus ja lasten ihastus, sillä herkullisen touhukkaat juhlat syntyvät ilman työtä ja stressiä. Meno tarhalla maistuu niin taaperolle, kouluikäiselle kuin koko suvulle. Järjestämme kaupunkikohtaisesti myös ohjelmaa ja raatälöimme taukotuvassa juhlia erilaisilla teemoilla, kysy oman paikkakuntasi tarhureilta lisää. Muistathan varata kutsut ajoissa varmistaaksesi halutum päivän.

Alla valmiiksi räätälöityjä paketteja perheiden tarpeisiin.