| 

LASTENKUTSUT JA MUUT PERHEJUHLAT

Saman vadelmaisen katon alla.

 

Vadelmatarhan kutsut ovat äidin pelastus ja lasten ihastus, sillä herkullisen touhukkaat juhlat syntyvät ilman työtä ja stressiä. Meno tarhalla maistuu niin taaperolle, kouluikäiselle kuin koko suvulle. Järjestämme kaupunkikohtaisesti myös ohjelmaa ja raatälöimme taukotuvassa juhlia erilaisilla teemoilla, kysy oman paikkakuntasi tarhureilta lisää. Muistathan varata kutsut ajoissa varmistaaksesi halutum päivän.

Alla valmiiksi räätälöityjä paketteja perheiden tarpeisiin. 

 

 

VILLIVADELMA -PAKETTI
Villivadelma –synttäripakettiin kuuluvat herkkupöytä koristuksineen ja ilmapalloineen sekä kahvion ja leikkipaikan vapaa käyttö puolentoista tunnin ajan. Vanhemmille kahvit ja private shopping -hetki.

Hinta 80e /6lasta, 100e /9lasta ja 120e /12lasta   + Halutessasi Leikkikerttu 80e  

(Hinnat sisältävät alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse. 

Voit myös vuokrata pelkän tilan omaan käyttöösi, esim.perhejuhliin.
 

 

 

OHJELMA -PAKETTI
Täydennä VilliVadelma -kutsuja ohjelmallisella sisällöllä lapsen toiveiden mukaan. Teemana voi olla vaikkapa ninjojen harjoitusleiri, prinsessojen mehuhetki, hirviöiden hullu koulu, vauhdikas discoilta tai eläinystävän peuhujuhlat ammattitaitoisen leikinohjaajan vetämänä. Vain taivas on rajana! Kaupunkikohtaisesti järjestämme myös sähköautorata- ja pomppulinnajuhlia (Kotka) tai sirkussynttäreitä (Tampere). 

Hinta alk.50e   + VilliVadelma-paketti ja Leikkikerttu (Hinta sisältää alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

 

MERELLISET TEEMAJUHLAT | Tilattavissa vain Kotkassa.
Lähdetkö Kapteeni Kotkan aarrejahtiin, Merenneitojen tanssiaisiin, Vedenalaisten velhojen taikamaailmaan vai tapaamaan Kalakamuja? Tarunomaiset ja ohjelmantäyteiset lastenkemut pidetään Maretariumin tunnelmallisissa puitteissa, seikkaillen kalamaailmassa. Hintaan sisältyy sähköiset kutsukortit, mehu- ja herkkubaari ja paljon ikimuistoista ihmetystä. Kesto n. 1,5h.

Hinta 230e/6hlö + 10e lisähenkilöt (Hinta sisältää alv. 24%)

Ota yhteyttä Kotkan myymälään!

 

 

 

TILAVUOKRAUS PERHEJUHLIIN
Järjestä juhlat astetta helpommin ja vuokraa tila Vadelmatarhalta nimiäisiin, synttäreille tai muihin perhejuhliin. Käytössäsi on tarhan kahvio, leikkipuutarha, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus ja jääkaappi 2h ajan, hoidamme myös loppusiivouksen (ei sis.astioita). Vuokraamme tilaa myös yhdistyksille, seuroille ja yrityksille. Kysy lisää omasta Vadelmatarhastasi!

Hinta 60e/2h (Hinta sisältää alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse. 

 

 

 

BABYSHOWER -PAKETTI
Yllätä ystävä ja järjestä tulevalle äidille ihana hemmottelu- ja shoppailuhetki tarhalla. Pakettiin kuuluu herkuttelua kauniisti katetusta juhlapöydästä, ohjelmaa tulevan äidin iloksi ja private shopping -aikaa 2h verran parhaassa seurassa! Ohjelma räätälöidään toiveiden mukaan. Kysy lisää vaihtoehdoista tarhureilta!

Hinta alk. 120e/2h (Hinta sisältää alv. 24%)

Ota yhteyttä oman kaupunkisi tarhureihin sähköpostitse tai puhelimitse.