| 

OMPELIMO | KOTKA & OULU | Korjaus- ja mittatilaustyöt.
Vetoketjun vaihdot, helman ja punttien lyhennykset, kuminauhat, napit, päärmeet, kavennukset ja muut korjaukset. Kaikki lasten ja aikuisten vaatteet sekä kodintekstiilit muuttuvat hetkessä kuin uusiksi. Ompelimossamme valmistuvat myös mittatilaustuotteet aina juhla- ja kastemekoista uniikkeihin sisustuslahjoihin. Ompelija paikalla tarpeen mukaan ja sovittaessa, korjattavat tuotteet voit tuoda myymälän koska tahansa aukioloaikoina. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, ole yhteydessä omaan myymälääsi.

 

 

 

PARTURI-KAMPAAMO | KOTKA | Ekologinen vaihtoehto koko perheelle.
Värjää ja hoida hiuksiasi myrkyttömästi ja ekologisesti kasvipohjaisilla tuotteilla. Parturi-kampaamon palveluissa leikkaukset, kasvivärjäykset, raidoitukset, shokkivärit sekä hieronta- ja hiuspohjahoidot. Varaa aika kaunistautumaan tai hemmoteltavaksi. Täällä viihtyvät myös lapset! Varaa oma aikasi joko kassalta tai myymälän puhelinnumerosta 044 0671128.
Katso kampaamon hinnasto tästä!

 

 

 

HYVINVOINTIPALVELUT | KOTKA | Terveyttä ja kauneutta.
Ammattitaitoisen hierojan käsittelyssä saat rentouttavaa perushierontaa niskan ja hartioiden seudulle tai ihan koko vartalolle. HINNAT: Puolihieronta 39e (50min) ja täyshieronta 79e (120min). MEILLÄ MYÖS: Hellävaraista raskaudenaikaista hierontaa (39e / 79e), sekä hermoratahierontaa (79e). 

UUTUUS! Rentouttava ja ihoa heleyttävä kasvohoito Artistryn tuotteilla. HINNAT: Kasvohoito 49e (45min), kasvohoito hiustenvärjäyksen vaikutusajalla 29e.

Voit varata kaikkiin hoitohin ajan joko kassalta tai myymälän puhelinnumerosta 044 0671128.

 

 

 

 

 

 

 

PERHEEN NÄKÖISIÄ LISÄPALVELUJA

Saman vadelmaisen katon alla.

 

Vadelmatarha tuo suosituimmat kodin ja kauneuden palvelut helposti asiakkaidemme saavutettavaksi. Järjestämme myymälöissämme vaihtuvia tuote-esittelyjä ja teeman mukaisia tapahtumapäiviä ympäri vuoden. Voit seurata tulevaa ohjelmatarjontaa myymälöiden omilla Facebook -sivuilla. Joihinkin tarhakaupunkeihin on jo avattu kiinteä palvelupiste, jolloin palvelut ovat aina asiakkaidemme saavutettavissa myymälöiden aukioloaikoina. Katso alta yhteistyötoimijamme.

Haluaisitko sinä toimijaksi Vadelmaisen taivaan alle? Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.