| 

MAAN MAINIOIN KOTKASSA

Hovinsaari, Edelfeltinkatu 13

Avoinna kesällä: TI-TO 10-16, PE-LA 10-15 (ma&su suljettu).

p. 0440 671 128 | kotka(at)vadelmatarha.fi

 

  

Tulevat tapahtumat sekä kaikki myymälän touhut & tohinat: Facebookissa! Seuraa myös Instassa!

 

KIRPPISHINNASTO: Itsepalvelu: Paikkavuokra 20e/vko, kahden viikon varauksille kaksi päivää kaupan päälle (ei provisiota). Täyspalvelu: 50% provisio. Sesonkipalvelu: 30% provisio.

TERVETULOA! Vadelmatarhan ensimmäisen myymälä avasi syksyllä 2012. Sijainti on keskellä Kotkaa, Hovinsaarella Siwan takana. Takapihalla on parkkitilaa ja kaikki julkiset bussilinjat kulkevat ohi. Hyppää bussista Siwan tai Hovinsaaren koulun pysäkillä. Asiakkaidemme käytössä taukotuvan lisäksi on sovituskoppi, hoitopöytä ja wc. Maksuvälineenä meillä käy käteisen lisäksi luotto- ja pankkikortit sekä lähimaksu.

PARTURI-KAMPAAMO! Ekologinen parturi-kampaamomme palvelee saman katon alla ja varaukset voit tehdä kätevästi kassalla tai myymälän numerosta. Hinnastoon voit tutustua tästä. Kampaamon palveluista; hiustenleikkauksista ja -värjäyksistä, hiuspohjan hoidoista, ripsistä ja kulmista huolehtii Sonja Rikkola..

OMPELIMO! Ompelimossa korjautat helposti ja edulluisesti vaatteet tai kodin tekstiilit; lyhennykset, vetoketjunvaihdot ja paikkaukset. Voit myös toteuttaa mittatilaustöitä omista kankaista. Ompelupalveluista huolehtii Larisa Rumjantseva.

TARHUREINA myymälässä häärii Noora Korhonen apunaan Larisa Rumjantseva, sekä ketjun perustajat Hanna Penttilä ja Maria Länsimies.