| 

MAAN MAINIOIN LOVIISASSA

Kuningattarenkatu 3, Loviisan keskustassa

Avoinna: TI 11-17.30, KE-PE 10-16.30, LA 10-14.30 (Su-Ma suljettu)

Tulevat tapahtumat sekä kaikki myymälän touhut & tohinat: Facebookissa!

Ota yhteyttä: loviisa@vadelmatarha.fi tai p. 045 219 0557

 

    

 

Loviisan Vadelmatarha sijaitsee vain kivenheiton päässä kirkolta, idyllisen ihanan Kuningattarenkadun varrelta! Iso ja avara myymälä tarjoaa kirppislöytöjä lapsille ja aikuisille, kivan paikan leikkiä ja temmeltää sekä kahvion josta pientä purtavaa ja juotavaa. Imetyspiste ja vaipanvaihtotila sekä mahdollisuus lämmittää omia eväitä tekevät ostosreissusta mukavaa vaikka koko perheen voimin. Lähi-ja luomutuotteissa mm. paikallisten pientoimijoiden koru-ja sisustustuotteita, kestotuotteita, vaihtelevia herkkuja, sekä tarvikkeita eläimille.

Tarhalla järjestetään synttäri ja babyshower -kutsuja tilauksesta. Voit myös vuokrata pelkän juhlahuoneen pieniin perhe- tai kaverikemuihin. Kevään aikana ilmaistapahtumien lisäksi tulossa myös Kerttukerhoilua.

Tervetuloa myymään ja ostoksille, meillä käy käteisen lisäksi myös pankki- ja luottokortti!

Tarhaa luotsaa Jonna Kiviranta, intohimoinen kirppiskiertäjä. Jonna lumoutui täysin Kotkan Vadelmatarhasta, sillä se yhdisti kaiken tärkeän ja sydäntä lähellä olevan: lapset, perheen, kierrätyksen ja ekologisuuden. Hoitovapaalla syttyi kipinä omasta tarhasta ja ovet aukesivat Loviisassa helmikuussa 2017. Kotoa Jonnalta löytyy kouluikäinen tyttö ja taaperoiässä oleva poika, kaksi hulvatonta koirapersoonaa ja aviomies. Sisustusideoita ja arkea helpottavia oivalluksia Jonna ammentaa nyt Vadelmatarhalla ja toivottaa kaikki tarhalle turinoimaan.