Kotka

Parturi-kampaamo palvelee ajanvarauksella.

Tervetuloa koko perhe! Palveluihimme kuuluvat mm. hiustenleikkaukset, ekologiset kasvivärjäykset ja hiuspohjan hoidot, sekä raidoitukset ja shokkivärjäykset. Loihdimme myös ripsien ja kulmien muotoilun/värjäyksen, kynsien lakkaukset sekä rentouttavat kasvohoidot.

Kampaamon toiminnasta ja palveluista vastaa Sonja Rikkola, jonka itse tuottama palasaippua -sarjakin löytyy tarhan myyntihyllystä.

Varaa oma aikasi kassalla tai tarhan numerosta p. 0440 671 128.

 

Lastenkutsut järjestyvät meillä helposti.

Valitse pelkkä TILA 60,-/2h tai VILLIVADELMA -paketti 99,- johon kuuluu tilan lisäksi myös kutsukortit ja kattaus herkkuineen kuudelle juhlijalle (+6,-/lisälapset). Kutsuille voit lisätä kätevästi ohjelmaa valitsemalla kivoista vaihtoehdoista mieluisimman:

1. LEIKINOHJAAJA 99,- Lastenleikkejä kuuden hengen ryhmille. (Isompi ryhmä 2 ohjaalla, yht. hintaan 120,-) 2. HAHMON VIERAILU 99,- Ninja, prinsessa, pelle vai kissa? Vierailu on juhlien kohokohta. (Yhteistyössä Suomen Teemajuhlien kanssa.) 3. PAKETTITARJOUS 290,- Täyden kattauksen kutsut max. 12 hengen ryhmälle. Huom. Järjestämme kutsuja myös Maretariumilla!

Kysy lisää kotka(at)vadelmatarha.fi.

Ompelimossa korjautat pikkuvikaiset tuotteet.

Haalarin rikkinäinen vetoketju, takin puuttuvat napit tai housujen pitkät lahkeet... tuo korjausta vaativat vaatteet ja kodintekstiilit meille. Ompelimossamme valmistuvat myös mittatilaustuotteet aina juhla- ja kastemekoista uniikkeihin sisustuslahjoihin.

Ompelija on paikalla tarpeen mukaan ja sovittaessa, mutta korjattavat tuotteet voit tuoda myymälän koska tahansa aukioloaikoina. Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, ole yhteydessä myymälään. Ompelupalveluista huolehtii Larisa Rumjantseva, jonka käsialaa on myös tarhalla myynnissä olevat nukenvaatteet.