Turku

Keskiviikkoisin kerhoillaan klo 10-12.

Kerttukerho on kaikille avoin ja ilmainen perhekerho, vanhemman ja lapsen iloksi tarkoitettu tapaaminen. Ilmoittautumista ei tarvita, voit vain saapua paikalle ihan vaikka koko perheen voimin.

Tarhurit tarjoavat kahvit, mehut ja pientä touhuilua. Ota omat eväät mukaan tai voit maistaa kahvion antimia, tarjolla nimittäin aina jotain hyvää ja tuoretta. 

Tervetuloa leikkimään!

Puodista ihanuuksia itselle tai lahjaksi!

Lähi & Luomu -puodin valikoima vaihtelee kysynnän mukaan. Huomioimme valinnoissa aina tuotteen alkuperän ja hinta/laatu -suhteen.

Meiltä saat mm. Lakumestan herkulliset lakut, värikkäät susan design -pipot, kauniit korut Milankalta, hurmaavat Mummi ja Minä -siivousaineet, sekä ekologiset Saaren taikaa -hygieniatuotteet.

Vinkkaa rohkeasti meille mikäli kaipaat valikoimaan lisää ihanuuksia!

Meillä hoidat lastenkutsut helposti!

Syntymäpäivät tulossa? Ei kotona siivoilua ennen tai jälkeen, tiloissamme homma hoituu kätevästi ja edullisesti. Vuokraa tila käyttöösi aukiolojemme ulkopuolelta hintaan 35,-/1h (min. varausaika 2h) ja tuo mukanasi omat tarjoilut. Mikäli tarvitset apua myös juhlien kattaukseen ja ohjelmaan, loihdimme mielellämme puolestasi pöytään herkut ja tarjoamme lasten leikitystä.

Kysy rohkeasti tarjous!