Oulu

Puurobaari käynnistää arkiaamut.

Puurobaarin kattaus tarjolla heti tarhan ovien auetessa. Terveellinen herkku sopii hyvin myös lounaaksi, sillä luomupuuroa lisukkeineen tarjolla klo 12 saakka. Puuron tuunaat lisäämällä siihen esim. jugurttia, marjoja, hedelmiä, hunajaa, talkkunamuroja, gojimarjoja, pähkinöitä, siemeniä... tai vaikkapa tummaa suklaata. Muistathan juoda myös jälkkärikahvit tai teen! Hinnat: Aikuiset 8,- ja lapset 4,-. Santsatakin saa! (Perhekerhon aikana, pe 10-12 hintaan 5,-/perhe)

Kahviossa aina tarjolla tuoretta, suolaista ja makeaa. Toteutamme tilauksesta myös juustokakut perhejuhliin. Maistuviin ja edullisiin kakkuihin voit tutustua ennakkoon kahviossamme. Tervetuloa herkuttelemaan!

Palveluita ja tarvikkeita perheen pienimmille.

Perhekerho perjantaisin klo 10-12! Kerho on kaikille avoin ja ilmainen, ohjelmasta vastaa MLL. Mukaan saa tulla koska vain, ihan koko perheen voimin. Kerhon aikana Puurobaari tarjoushintaan 5,-/perhe (Norm.8/4,-). Tervetuloa leikkimään ja kahvittelemaan.

Lastentarvikkeet! Myynnissä uusia ja laadukkaita kantovälineitä ja tarvikkeita perheen pienimmille. Valikoimassa mm. helpot, pitkäikäiset ja ergonomiset Tula-kantoreput, sekä Indijani ja Nona kudotut kantoliinat. Stonz ensitöppöset jotka pysyvät hyvin jalassa myös kantoliinan tai -repun kyydissä. Silikoniset EZPC-ruokailualustat ja ChooMee- uudelleen täytettävät sosepussit ja silikoniset sosepussin korkit. Opastamme aina tuotteiden valinnassa ja käyttöönotossa.

 

Ompelupalvelut ja käsityökahvila.

Ompelimossa korjautat vaatteet ja kodintekstiilit aina vetoketjun vaihdoista, lyhennyksiin, kavennuksiin ja napin asennuksiin. Mahdollista toteuttaa myös uudet mittatilaustuotteet omista kankaista ja ideoista! Voit tuoda/noutaa tuotteet koska tahansa aukioloaikoinamme. Jos tuote kaipaa sovitusta tai suunnitteluapua, on ompelijamme Satu paikalla TI-PE klo 10-16. Kysy lisää: p. 046 612 1835 tai narulla.ompelimo@gmail.com.

Käsityökahvila kokoontuu torstaisin klo 18-20. Ota omat käsityöt mukaan ja hyppää seuraamme, kahvittelemaan ja vaihtamaan kokemuksia käsityöharrastajien kesken. Leppoisaa meininkiä jonka ajaksi ovat myös lapset tervetulleita leikkimään.