Oulu

Puurobaari perjantaisin.

Puurobaarin kattaus tarjolla heti tarhan ovien auetessa klo 10. Terveellinen herkku sopii hyvin myös lounaaksi, sillä luomupuuroa lisukkeineen tarjolla klo 13 saakka. Puuron tuunaat lisäämällä siihen esim. jugurttia, marjoja, hedelmiä, hunajaa, talkkunamuroja, gojimarjoja, pähkinöitä, siemeniä... tai vaikkapa tummaa suklaata. Muistathan juoda myös jälkkärikahvit tai teen! Hinta: 5 euroa / aikuinen. Maksavan aikuisen mukana syö kaksi lasta veloituksetta!

Kahviossa aina tarjolla tuoretta, suolaista ja makeaa. Toteutamme tilauksesta myös juustokakut perhejuhliin. Maistuviin ja edullisiin kakkuihin voit tutustua ennakkoon kahviossamme. Tervetuloa herkuttelemaan!

Treffataan tarhalla!

Perhekerho perjantaisin klo 10-12! Kerho on kaikille avoin ja ilmainen, ohjelmasta vastaa MLL. Mukaan saa tulla koska vain, ihan koko perheen voimin. Kerhon aikana Puurobaari tarjolla myös Puurobaari. Tervetuloa leikkimään ja kahvittelemaan.

Käsityökahvila kokoontuu torstaisin klo 18-20! Ota omat käsityöt mukaan ja hyppää seuraamme kahvittelemaan ja vaihtamaan kokemuksia käsityöharrastajien kesken. Leppoisaa meininkiä jonka ajaksi ovat myös lapset tervetulleita leikkimään. 

 

Uudet lastentarvikkeet.

Myynnissä myös uusia ja laadukkaita kantovälineitä ja tarvikkeita perheen pienimmille. Valikoimassa ovat helpot ja ergonomiset Tula Free to Grow-kantoreput, joilla lasta voi kantaa vastasyntyneestä pitkälle taaperoikään. Meiltä löytyy myös kudotut Indajani ja Nona Vowen Wraps   -kantoliinat. Stonz -ensitöppöset pysyvät hyvin jalassa myös kantoliinan tai -repun kyydissä. Silikoniset EZPZ-ruokailualustat ja ChooMee- uudelleen täytettävät sosepussit ja silikoniset sosepussin korkit. Opastamme aina tuotteiden valinnassa ja käyttöönotossa.