| 

MAAN MAINIOIN OULUSSA

Oulun Limingantulli, Kempeleentie 7B

Avoinna ma-pe 8:30-18:00, la 10-16.

Tulevat tapahtumat, tarjoukset ja ajankohtaisuudet  Facebookissa

Oulun Vadelmatarha on Pohjois-Suomen suurin lastentarvikkeiden kirppiskauppa ja iloinen kohtaamispaikka. Oulun Vadelmatarhan yrittäjinä toimivat Hanna Portimo, Kirsti Juhonsalo ja Susanna Aho. Kolmikolla on vuosien kokemus lastenvaatteiden kierrätyksestä, he opastavat kantoreppujen ja -liinojen valinnassa ja arkiaamuisin keittyy kävijöille herkullinen luomupuuro. Viikottaisissa kerhoissa ja tapahtumissa viihtyvät lapsiperheet ja käsityön harrastajat. Lämpimästi tervetuloa ostoksille, myymään ja leikkimään!

    

Ota yhteyttä: oulu@vadelmatarha.fi tai p. 044 972 8895 | Seuraa meitä myös blogissa ja Instassa!

 

PUUROBAARI Ma-Pe klo 8.30 - 11.00

Suuressa maailmassa tämä terveellinen herkkuhetki on trendikäs tapa aloittaa päivä. Luomupuuron voi tuunata lisäämällä siihen esim. jugurttia, raejuustoa, marjoja, hedelmiä, hunajaa, sokeria, talkkunamuroja, gojimarjoja, sokeria, kanelia, kuivahedelmiä, pähkinöitä, siemeniä... Muistathan juoda myös jälkkärikahvit! Puuroa tarjolla aina arkiaamuisin kello 11.00 asti, joten baari sopii myös lounaaksi.

OMPELIMO korjaus- ja mittatilaustöille

Ompelimossa korjautat kaikki vaatteet ja kodintekstiilit aina vetoketjun vaihdoista, punttien ja verhojen lyhennyksiin. Mahdollista toteuttaa myös uudet ja uniikit mittatilaustuotteet aina juhla- ja kastemekoista sisustuslahjoihin. Voit tuoda ja noutaa tuotteet koska tahansa aukioloaikoina. Jos tuote kaipaa sovitusta, suunnittelu- tai konsultaatioapua, ompelija Satu on tavattavissa myymälässä arkisin klo 9-16. Voit kysyä lisää palvelusta: p. 046 612 1835 tai narulla.ompelimo@gmail.com.

Uudet ja laadukkaat LASTENHOITOTARVIKKEET

Myymälästä laadukkaat ja suositut lastenhoitotarvikkeet ruokailuun ja lapsen ergonomiseen kantamiseen. Myynnissä tyylikkäät ja helppokäyttöiset Tula Free to Grow -kantoreput sekä valikoima laadukkaita kudottuja kantoliinoja. Opastamme mielellämme tuotteiden käyttöön.Lapsen ruokailunopetteluun silikoniset EZPZ-ruokailualustat. Kasvava valikoima lastenhoitotarvikkeita mm. tutit, ruokalaput, Stonz-kantotossut jne.

Löydä perille!

Myymälä sijaitsee Oulun Limingantullissa, sisäpihan oikeassa peräkulmassa, B-pihalla. Parkkitilaa löytyy runsaasti liikkeen edestä, muistathan käyttää parkkikiekkoa. Lähin bussipysäkki on Limingantiellä ja siinä pysähtyvät 3, 9, 9V, 52V, 53K. Myös Citybussin linjan C pysäkki on vieressä.