Myynti

Perheet ovat erilaisia, samoin tarpeet!

Lapsen kasvun huomaa vasta kun vaate ei enää mahdu. Uusia hankintoja tarvitaan, mutta tarpeettomasta ja pieneksi jääneistä pitää myös päästä eroon. Siksi olemme kehitelleet kolme erilaista myyntitapaa joista uskomme että sinullekin löytyy sopiva.

1. Perinteinen myyntitapa on oma kirppispaikka. EI TURUSSA

Sopii vanhemmalle jolla on myytävää yhtä-kahta vaatekokoa joka myös samaa sukupuolisävytteistä. Joudut näkemään vähän vaivaa hinnoitellaksesi tuotteet, mutta näppärillä ja kestävillä tarralapuilla tämäkin vaiva on selätetty melko hyvin. Paikka vaatii myös hieman aikaa sillä suosittelemme sen siistimistä ja täydentämistä muutaman päivän välein. Laadukkaista ja hyväkuntoisista tuotteista, sekä selkeästi paikka tarjonnasta saa parhaiten myös katetta itselleen. Itsepalvelupaikoilla tehdäänkin usein ne huipputilitykset.

2. Sesonkipalvelussa myyt yksittäisiä tuotteita ilman paikkavarausta. EI OULUSSA

Suurin osa käyttövaatteista on ehkä lahjoitettu sukulaislapsille tai oma muksu käyttää tekstiilit niin puhki ettei jää jäljelle kuin muisto vain. Yksittäisiä tuotteita kuitenkin olisi joista mielellään jotain huolisi käteenkin. Tässä siis palvelu juuri sinulle! Ensilumien saapuessa kerää kasaan pieneksi jääneet Kuomat, villahaalari, toppahanskat ja pipot. Löytyikö varastosta vauvapulkkakin suksia noudettaessa? Ei muuta kuin tarhalle vain heti – ODOTTELEMATTA. Laita hintalaput valmiiksi, saat asiakasnumeron kassalta. Ei riskiä myynnistä, jollei kauppa käy nouda tuotteesi takaisin.

3. Täyspalvelu hoitaa koko homman puolestasi, ilman hinnoittelua ja paikkavarausta.

Kaapit täynnä, aikaa ei ole perehtyä – kunhan vain pääsisi eroon! Kaapin pohjilla vaatteet menettävät myyntiarvonsa hyvinkin pian kun aika ajaa niistä ohi. Toimithan siis heti ja ilmoittaudut täyspalveluun. Teemme hinnoittelun ja myymme tuotteet puolestasi. Sinun osuudeksesi jää alkulajittelu; pakkaa meille lähtevään kassiin kaikki myyntikuntoinen, rikkinäiset ja kovin kulahtaneet tuotteet voit laittaa jätekeräykseesi hyvällä omatunnolla. Tuo tuotteet meille sovituissa erissä ja sovittuna aikana. Täyspalvelu on suosituin myyntipalvelumme, joten huomioithan että jonoakin toisinaan on. Mutta tuskin helpommaksi voi myynti enää muuttua. Tuottokin myynneistä tulee suoraan tilillesi!