| 

SESONKIPALVELU | OHJEET

Sesonkipalvelulla pääset nopeasti eroon kausituotteista.

  • Pyydä meiltä oma asiakaskohtainen sesonkipalvelunumerosi, ja hinnoittele itse tuotteesi. Voit tehdä hintalaput itse, tai ostaa meiltä tarralappuja, mikä nopeuttaa hinnoittelua. Kiinnitä laput huolellisesti, mutta huomioi, että pinta kestää tarran. Varmista tarvittaessa nuppineulalla, harsimalla tai teipillä. Emme kerää lappuja talteen.

  • Otamme myyntiin vain uudehkoja, hyväkuntoisia, puhtaita, sesonginmukaisia ja ehjiä vaatteita, kenkiä ja tarvikkeita. Kerrallaan voit tuoda niin paljon tai vähän sesonkivaatteita kuin sinulla on (ulko- ja kuravaatteet, hatut, hanskat, kesällä shortsit, hellemekot ja vastaavat). Lisäksi voit tuoda sesonkikenkiä, tarvikkeita, leluja, kirjoja ja urheiluvälineitä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää!

  • Palapelit, moniosaiset lelut ja vastaavat tulee pussittaa tai teipata yhteen.

  • Tuodessasi tuotteet jätä ne kassalle omia merkintöjämme varten. Sopimusta varten tarvitset iban-muotoisen tilinumeron ja yhteystietosi.

  • Myymme tuotteet puolestasi ja tilitämme rahat suoraan tilillesi. Provisio 30% myynnistä. Myyntiaika on yksi sesonki: kevät, kesä, syksy tai talvi. Tiedustele tarkempia sesonkiaikoja omasta myymälästäsi! Riippumatta siitä milloin olet tuonut tavarat, loput tuotteet kerätään sesongin loppuessa, myydään alennusmyynnissä tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Jos haluat kerätä itse mahdollisesti myymättä jääneet tuotteet, huolehdi siitä, että olet ajoissa liikkeellä.

  • Myynneistä ei ilmoiteta erikseen. Voit kuitenkin pyytää myyntiajan lopussa myydyistä tuotteista raportin, sillä kaikki myynnit tallettuvat järjestelmäämme. Voit noutaa myyntikertymäsi koska tahansa käteisenä omasta myymälästäsi. Kaikki kertymät maksetaan kahden kuukauden välein automaattisesti tilille, ellei niitä ole noudettu käteisenä. Tilitilityksestä pidätämme 2e korvauksen. 

Huomioi myös!

  • Huolehdi, että myytävät tuotteet ovat myyntikuntoisia, puhtaita, ehjiä ja laillista omaisuuttasi. Piraattien, elintarvikkeiden, K-18 –tuotteiden, vaarallisten esineiden ja uusien tuotteiden myynti on kielletty. Ohjeistuksen vastaisia tuotteita emme laita myyntiin. Myyntiin sopimattomat tuotteet laitamme hyväntekeväisyyteen.

  • Tuotteet ovat myynnissä omalla vastuulla. Emme vastaa mahdollisista varkauksista, rikkoontumisista, tulipalon tai muun kiinteistölle tapahtuneen vahingon aiheuttamista menetyksistä tai muista meistä riippumattomista syistä (force majeure) johtuneista vahingoista. Valvomme kuitenkin tuotteita asianmukaisesti ja huolellisesti.